De top 10 Meest Bizarre Killings in Film Geschiedenis

#5 Cannibal Holocaust (1980)

Cannibal Holocaust
We zijn aangekomen bij de avonturistische, Italiaanse horrorfilm ‘Cannibal Holocaust’. Een groep journalisten is op expeditie in het Amazone-gebied om een reportage te maken over de laatst nog overgebleven stammen die mensen eten. Twee maanden nadat de groep vertrokken is wordt er een reddingsteam gestuurd, want ze zijn allen spoorloos verdwenen. Al snel ontdekt het reddingsteam stoffelijke resten van de journalisten die vermist zijn.

De regisseur van deze film, Ruggero Deodato, heeft veel kritiek over zich heen gekregen nadat hij de film publiceerde. Hij werd er zelfs van beschuldigd dat het allemaal echt gebeurd was. Hij moest alle acteurs in de rechtbank brengen om te laten zien dat ze allemaal nog leefde.

De Meest Pijnlijke Scene van ‘Cannibal Holocaust’
Op een gegeven moment wordt er een persoon gespietst op een paal. De paal gaat tussen de benen naar binnen en komt er bij de mond weer uit.

#4 Videodrome (1983)

Videodrome
De horror film uit Canada van David Cronenberg heeft de 4e plek weten te bemachtigen. Max Renn runt een eigen videokanaal en hij is op zoek naar nieuwe video’s voor zijn show. Hij vindt een snuff film kanaal, genaamd Videodrome. De vriendin van Max heeft auditie aangedaan en wanneer hij haar op televisie ziet krijgt Max hallucinaties en zelfs transformaties.

Een werkelijk bloedbad in ‘Videodrome’
Als je denkt dat het niet gruwelijker meer kan, dan heb je de scene nog niet gezien, waar de crimineel Barry Convex wordt neergeschoten door Max Renn. Barry valt op de grond en alles wat er in zijn buik en hoofd zit komt naar buiten. Hij schreeuwt en het is een werkelijk bloedbad!
https://www.youtube.com/watch?v=wdOnUtHamko

#3 Hellraiser (1987)

We zijn aangekomen bij de top 3. Op de 3e plek staat de beroemde horror film ‘Hellraiser’. In Hellraiser koopt Frank Cotton een bizarre puzzelbox. Als je de puzzel kan oplossen krijg je onbegrensd genot, maar ook leed. Frank was plotseling verdwenen. Vele jaren gaan voorbij en de broer van Frank gaat samen met zijn vrouw wonen in het ouderlijk huis. Op een gegeven moment weet Frank uit de hel te ontsnappen en keert terug in zijn oude huis. Frank heeft echter wel mensenbloed nodig om zich weer volledig mens te kunnen noemen.

De Ranzige Dood van Frank in ‘Hellraiser’
Frank probeert van alles, maar het lukt hem niet. Hij wordt uiteindelijk gevangen door de Cenobites en ze scheuren zijn lichaam in stukken.

Deel dit met jouw vrienden:

Geef jouw mening

Klik hier en creëer je eigen profiel, zodat je niet opnieuw je naam en e-mail hoeft in te voeren. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*