De top 10 Meest Bizarre Killings in Film Geschiedenis

#8 House Of 1000 Corpses (2003)

house-1000-corpses
Op de 8e plek staat de Amerikaanse horror film ‘House of 1000 Corpses’. Twee jonge koppels dwalen rond in de bossen van Texas totdat ze gevangen worden genomen door een sadistische familie van serie moordenaars.

De Meest Pijnlijke Scene van ‘House of 1000 Corpses’
De film ‘House of 1000 Corpses’ is zeker geen kinderfilm, maar het gruwelijkste moment is toch echt wel op moment dat een persoon zit vastgebonden in een stoel, dat lijkt op die van de tandarts, met zijn buik en hoofd opengesneden.

#7 RoboCop (1987)

Robocop
‘RoboCop’, de klassieke actiefilm uit 1987 doet het nog steeds goed in onze lijst. Op moment dat de politieagent Alex Murphy wordt vermoord door gangsters wordt hij gebruikt in een nieuw experiment. Ze gaan een robot van hem maken, maar Alex, omgebouwd tot robot, maakt geen vrienden als hij vele misdadigers achter te tralies weet te zetten.

De Meest Pijnlijke Scene van ‘RoboCop’
RoboCop heeft op een gegeven moment een hele criminele bende achter hem aanzitten en een van deze mannen probeert hem te rammen met zijn bus, maar dat gaat mis. Hij komt terecht in een groot vat met zoutzuur. Hij probeert nog hulp te zoeken bij een van zijn “vrienden”, maar tevergeefs…

Deel dit met jouw vrienden:

Geef jouw mening

Klik hier en creëer je eigen profiel, zodat je niet opnieuw je naam en e-mail hoeft in te voeren. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*