De top 10 Meest Bizarre Killings in Film Geschiedenis

saw
Waarschuwing: Kun jij niet goed tegen bloed of horror films? Dan is deze top 10 niet voor jou.

Soms heb je van die film scenes waarvan je denkt: “WOW WHAT THE FUCK!” Maar weet jij nog welke films dat waren?

Wij hebben een top 10 samengesteld met de Meest Bizarre Killings in Film Geschiedenis en zijn benieuwd of daar films bij zitten die jij ook hebt gezien. Er zitten echt een paar scenes tussen, waarvan je mond van open gaat staan. Zorg ervoor dat je ze alle 10 bekijkt. Vooral de scene die op nummer 1 staat is echt sick!

Veel ‘plezier’!

#10 Taxidermia (2006)

taxidermia
Op de 10e plek staat de Hongaarse film uit 2006. Dit is echt een uniek exemplaar. Het gaat over drie verschillende mensen: Vendel Morosgoványi, met zijn merkwaardige seksuele behoeften, de snel eter Kálmán Balatony en de taxidermist (dierenopzetter) Lajoska Balatony. Zoals je verwacht levert dit merkwaardige beelden op, soms zeer onwerkelijk, maar ook wel grappig.

De meest Bizarre Scene van ‘Taxidermia’
De dierenopzetter Lajoska Balatony heeft het helemaal gehad en wil zijn leven beëindigen en heeft besloten om deze bijzondere gebeurtenis op te nemen. Nadat hij enorm veel pijnstillers heeft geslikt verwijderd hij een paar van zijn eigen organen en pompt zichzelf vol met een bepaalde vloeistof dat zijn lichaam intact houdt. Hij naait zichzelf weer dicht en activeert een mechanisme dat er voor zorgt dat zijn hoofd en arm eraf worden gehakt. Nadat dit allemaal is gebeurd verplaatst iemand zijn lichaam en zet deze zo neer als een kunsttentoonstelling.

#9 City Of The Living Dead (1980)

City Of The Living Dead
Op de 9e plek staat de Italiaanse film uit 1980, ook wel bekend als ‘The Gates of Hell’. Een priester opent de poorten naar de hel op moment dat hij zich op hangt op een kerkhof. Een journalist, Peter Bell, en helderziende Mary, proberen alles te doen om de vloek ongedaan te maken.

De meest Bizarre Scene van ‘City Of The Living Dead’
Er zijn verschillende scenes die redelijk bizar zijn, maar de scene waar de boor door zijn hoofd gaat blijft je toch wel even bij. Als je geen zin hebt om het hele filmpje te bekijken, spoel dan even door naar 1:31.

Deel dit met jouw vrienden:

Geef jouw mening

Klik hier en creëer je eigen profiel, zodat je niet opnieuw je naam en e-mail hoeft in te voeren. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*