10 alternatieve thriller films

10 Thriller Films die je nog NIET gezien hebt

#7 Son of Saul (2015)

ook bekend als: Saul fia (2015)
IMDb

Deze Hongaarse film over de Tweede Wereldoorlog komt wel even binnen. Je zit zo op de huid van Saul, dat je zelf het idee hebt dat je in een concentratiekamp zit. Beklemmend van begin tot eind. Saul werkt in een crematorium van een kamp en wil via een dode en niet bestaande zoon van hem, uit het kamp ontsnappen.

#6 Victoria (2015)

IMDb

Victoria is een Spaanse jonge meid die net in Berlijn woont. Na een nachtje stappen ontmoet ze vier Duitse jongens, waar ze vervolgens mee optrekt, want vrienden heeft ze niet. In plaats van verder te feesten gaan ze een bank overvallen. Niet omdat ze daar zin in hebben, maar omdat één van de jongens nog een openstaande schuld heeft. Het acteerwerk in deze Duitse film is overtuigend en het feit dat Victoria in één take is opgenomen, is al een kunstwerk op zich. Een meesterwerk!

#5 The Handmaiden (2016)

ook bekend als: Ah-ga-ssi (2016)
IMDb

We zitten in de jaren 30. Lady Hideko, een Japanse, leeft in weelde, maar is gebonden aan huis door haar oom. Het nieuwe dienstmeisje Sook-Hee brengt daar verandering in. Ze vallen voor elkaar, al is het maar de vraag of de liefde van beide oprecht is. Vooral na de komst van een graaf. Een onvoorspelbare en erotisch getinte Zuid-Koreaanse thriller.

Deel dit met jouw vrienden:

Geef jouw mening

Klik hier en creëer je eigen profiel, zodat je niet opnieuw je naam en e-mail hoeft in te voeren. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*